March 21, 2019

Please reload

Recente berichten

Project Yum

March 12, 2019

 

Astrid, Ewa en ik (Teuntje) lopen dit blok een soort ministage bij Media Valley in Sittard. Een keer per week komen wij samen met een student die dit jaar afstudeert van de opleiding Communication and Multimedia Design. Wij gaan namelijk een platform oprichten voor millennials. Hierbij focussen wij ons vooral op mensen tussen de 18 en de 27 jaar oud die wonen in de Euregio, en dan met name Maastricht, Aken, Hasselt en Luik. 

 

 

Door middel van dit project, genaamd YUM (Young Urban Millennials), vullen we een gat in de markt op. Er bestaat namelijk nog geen mediaplatform voor deze doelgroep als deze. Wij gaan ons focussen op een aantal onderwerpen, namelijk Hot/Not/Hidden Spots, een cultuuragenda, een bingewatchradar en nog veel meer. We zijn momenteel bezig met het uitbreiden van de content en zodra de website een beetje vorm heeft, gaat deze de lucht in. We zien jullie graag daar!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief

© 2023 by SociaLight.

Proudly created with Wix.com

Wij zijn ook actief op social media:

  • Zuyd Vertalingen op Facebook
  • Zuyd Vertalingen op Instagram
  • Zuyd Vertalingen op Twitter
  • Zuyd Vertalingen op LinkedIn

Zuyd Vertalingen maakt gebruik van de gratis ‘Academic Edition’ van Memsource.