Zoeken
  • zuydvertalingen

Een kijkje in het leven van Axel Pinat


Hallo,

Ik ben Axel, en ik ben 20 jaar oud. Ik ben een uitwisselingsstudent afkomstig uit Noord-Frankrijk.

Ik zit in het tweede jaar aan de universiteit van Rijsel waar ik de vreemde talen studeer (Engels-Nederlands). Ik studeer nu in Maastricht aan de Zuyd Hogeschool (Vertaalacademie).

Ik ben naar Maastricht gekomen omdat ik in Nederland wilde studeren. Mensen zijn heel ruimdenkend en feestbeesten, een van de redenen waarvoor ik naar Nederland ben gekomen.

Ik ben nu sinds een maand in Maastricht en ik kan zeggen dat ik niet teleurgesteld ben, ook al was het een beetje moeilijk om een woning te vinden.

Ik heb Nederlands sinds slechts anderhalf jaar gestudeerd en ondanks dat begrijp ik de taal al goed. Mensen in de school zijn heel vriendelijk en aangenaam, dat motiveert mij om te studeren en nieuwe vrienden te maken.

Maastricht is ook een goede stad voor studenten omdat het een kleine stad is, maar dat maakt het niet minder leuk. Naast studeren kun je er ook feesten in de verschillende bars en uitgaansgeledenheden.

In het algemeen kan ik het iedereen aanraden om naar het buitenland te gaan, want het is een goede ervaring in je leven.

Kom naar Zuyd !


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wij zijn ook actief op social media:

Zuyd Vertalingen maakt gebruik van de gratis ‘Academic Edition’ van Memsource.

  • Zuyd Vertalingen op Facebook
  • Zuyd Vertalingen op Instagram
  • Zuyd Vertalingen op LinkedIn