top of page

Wie 

foto Sanne.png

Ilja Vasse

Hi! Ik ben Ilja en ik ben 24 jaar. Binnen Zuyd Vertalingen houd ik mij voornamelijk bezig met projectmanagement en maak ik af en toe een vertaling van het Frans naar het Nederlands of andersom. In mijn vrije tijd reis ik graag, mijn meest recente reis was naar Pompeï! Verder kijk ik graag Koreaanse dramaseries of lees ik een boek. 

Karin foto.jpg

Karin post

Ik ben 21 jaar en heb Frans als hoofdtaal. Mijn specialisatie is tolken, maar ik houd ook ontzettend van vertalen. Tijdens werktijden houd ik me bezig met vertalen, schrijven en alle andere taakjes die in het bedrijf nodig zijn. In mijn vrije tijd schilder en teken ik veel. Ook kook ik elke dag met plezier voornamelijk Iraans en Koreaans eten. 

Sanne klerks

Ik ben vertaler en verzorg ook administratieve taken binnen Zuyd Vertalingen. De juiste woorden geven smaak en kraak aan een stuk tekst en brengen de boodschap helder over. Had ik al gezegd dat ik van eten hou? En van de buurt verkennen, een stukje lopen en –geen verrassing- koken. 

foto Lotte.png

Lotte huibers

Hoi! Ik ben Lotte en ik ben 23 jaar. Bij Zuyd Vertalingen ben ik vooral bezig met vertalen van het Engels naar het Nederlands en andersom. Ik hoop in de toekomst Zweeds toe te kunnen voegen aan mijn talenrepertoire. Daarnaast heb ik enige ervaring met ondertitelen. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series, vooral sciencefiction en feelgoodfilms vind ik leuk. 

Het team

bottom of page