top of page

Wie 

Het team

Teddy Zuyd Vertalingen
Giulia Zuyd Vertalingen

Giulia van Doren

Ik ben 26 jaar en vierdejaarsstudent tolken. Ik vertaal en tolk van het Duits en Engels naar het Nederlands en andersom. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, gamen en koken. Ik leer ook graag nieuwe talen. Zo spreek ik ook een beetje Frans, Zweeds en Spaans en ben ik net begonnen met Iers leren. Binnen Zuyd Vertalen houd ik me bezig met projectmanagement, vertalingen vanuit het Duits en de social media.

Rosa Zuyd Vertalingen

Teddy Maas

Hey! Ik ben 21 jaar en ik heb als hoofdtaal Engels. Mijn specialisatie is vertaaltechnologie. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen, speel ik videogames en ga ik eropuit met mijn fotocamera. Het liefst fotografeer ik de natuur en vogels. Binnen Zuyd Vertalingen ben ik projectmanager en vertaal ik teksten vanuit het Engels.

Vicky Zuyd Vertalingen

rosa
zevenbergen

Hoi, leuk je te zien! Ik ben Rosa, 22 jaar en ik ben een Spaans-Nederlandse vertaalster in hart en nieren. Ik vertaal vooral binnen het juridisch, medisch en literair domein, omdat ik niet voor een gat gevangen ben en altijd naar de mooiste ingenieuze oplossingen zoek. In mijn vrije tijd filosofeer ik, speel ik viool, kook ik graag, schrijf ik thrillerverhalen en poëzie en laat ik mijn gedachten graag meevoeren op het ritme van Spaanse muziek. Binnen Zuyd Vertalingen vertaal ik vanuit het Spaans & Engels naar het Nederlands en daarnaast ben ik een van de trotse sociale media-beheersters.

vicky kaijser

Mijn naam is Vicky en ik ben 24 jaar. Mijn hoofdtaal is Duits, maar ik vertaal ook vanuit het Engels naar het Nederlands. Daarnaast heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in vertaaltechnologie. Mijn hobby’s zijn tekenen, schrijven, fotograferen en computergames spelen. Ik teken graag dieren en ik vind het ook leuk om te schilderen. Daarnaast schrijf ik graag verhalen, omdat ik mijn fantasie dan in de vrije loop kan laten. Binnen Zuyd Vertalingen zal ik me voornamelijk bezighouden met vertalen vanuit het Engels en het Duits naar het Nederlands en ook reviseer ik vertalingen.    

bottom of page